Μια εύκολη συνταγή για γρήγορα σοκολατάκια με σοκολάτα, πτι μπερ, βανίλια υποβρύχιο και μπανάνα.
Χρόνος Προετοιμασίας για 30 μικρά τεμάχια: 30’
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα μπτι-μπερ
200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
200g βανίλια (υποβρύχιο)
2 μονές δόσεις espresso
1 μπανάνα
250g κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso. Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη. Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί. Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια. Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο. Διατηρούμε στο ψυγείο.
Πηγή: missbloom.gr