Η συνταγή της Τζένης Μπαλατσινού για εύκολα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον 4χρονο της της, Παναγιώτη Αντώνιο, έφτιαξαν κουλουράκια και η διάσημη μαμά θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εύκολη συνταγή.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της που δείχνει και τον γιο της να κάνει σχέδια με το κουπάτ:

Τα πιο νόστιμα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα 

Υλικά
• 1 ώριμη μπανάνα (πολτοποιημένη)
• 1/4 φλιτζάνι βούτυρο αμυγδάλου (ή άλλο βούτυρο ξηρών καρπών)
• 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
• 1 φλιτζάνι βρώμη (ιδανικά χωρίς γλουτένη)
• 1/3 φλιτζάνι σταφίδες

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε την πολτοποιημένη μπανάνα, το βούτυρο αμυγδάλου και την κανέλα.
2. Προσθέστε τη βρώμη και ανακατέψτε καλά.
3. Ρίξτε μέσα τις σταφίδες.
4. Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά, ώστε να σφίξει.
5. Σχηματίστε 4 μπισκότα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
6. Ψήστε στους 200°C για 12 λεπτά.
7. Βγάλτε τα από το φούρνο, πασπαλίστε με νιφάδες θαλασσινού αλατιού (προαιρετικά) και απολαύστε!”.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network