Ελαφριά κοτοπιτάκια φτιαγμένα με τορτίγια αντί για σφολιάτα

Τα κοτοπιτάκια είναι ένα ευέλικτο και νόστιμο σνακ που μπορείς να απολαύσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ενώ παραδοσιακά παρασκευάζονται με σφολιάτα, η χρήση τορτίγιας μπορεί να δημιουργήσει μια πιο ελαφριά, πιο υγιεινή εκδοχή που εξακολουθεί να έχει μια γευστική δυναμική. Παρακάτω θα δεις πώς να φτιάξεις τα πιο ελαφριά κοτοπιτάκια χρησιμοποιώντας τορτίγιες.

Συστατικά:

Τορτίγιες
Στήθος κοτόπουλου
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Κόκκινο πιπέρι
Λάδι
Αλάτι
Κάρι
Πάπρικα
Μπαχαρικά κοτόπουλου
Τριμμένο τυρί

Εκτέλεση

Προσθέτουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πιπέρι, αλατίζουμε, τα μπαχαρικά. Κόβουμε την τορτίγια στη μέση, και προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου και τυρί, σαν γέμιση. Τυλίγουμε τα πιτάκια, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Τέλος, ψήνουμε σε ένα τηγάνι ή στη σχάρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network