Η Βάσω Λασκαράκη συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και να αναφέρεται στην κόρη της, Εύα, αλλά και στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Συγκεκριμένα, είπε: “Η κόρη μου έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία. Εγώ στη δική μου ήμουν βαρετή. Είχα κάνει μόνο μια φορά κοπάνα στη ζωή μου για να πάω να δω έναν γκόμενο. Δεν ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, ήμουν προσεκτική στα μαθήματα που μου άρεσαν. Είχα αφίσες του Johny Depp στο δωμάτιό μου, έβλεπα τις ταινίες του. Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, είχα πάντα μια σχέση, μετά μπήκα στη σχολή, ήρθα στην Αθήνα, ήταν τα πράματα πολύ ήσυχα”.
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Βάσω Λασκαράκη υπογράμμισε ότι “Το διαζύγιο δεν το είδα σαν επανάσταση, ήταν κάτι που ήρθε και δεν το είδα καθόλου επαναστατικά. Προφανώς όταν υπάρχουν παιδιά, θέλεις να το παλέψεις μέχρι το τέλος. Πιο πολύ σαν επανάσταση είδα το ότι πολύ σύντομα πήρα την απόφαση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Αυτό ήταν περισσότερο επαναστατικό για εμένα, να προχωρήσω παρακάτω και να μην μείνω στην αγωνία. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χωρίσει και δεν ξαναφτιάχνουν τη ζωή τους. Πολλοί άνθρωποι με μικρά παιδιά έχουν αγωνία για την προσωπική τους ζωή. Δεν έχω αγωνία για το αν θα μείνω μόνη Θεωρώ ότι μπορώ να τα καταφέρω και είναι θέμα επιλογής να είμαι με έναν άνθρωπο. Δε θα μείνω κάπου για να μείνω κάπου, δεν νομίζω ότι το έχω κάνει ποτέ, παρόλο που έχω μικρά διαστήματα που δεν ήμουν με έναν άνθρωπο μαζί. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις”.