Ο Μάνος Νιφλής για το παιδί που υιοθέτησε με την Ελισάβετ Μουτάφη: «Κάναμε 2 προσπάθειες εξωσωματικής, δεν μας βγήκε»

Ο Μάνος Νιφλής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 31 Μαρτίου καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο “Buongiorno” και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε στο παιδί που υιοθέτησε με την Ελισάβετ Μουτάφη. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε και τις εξωσωματικές που έκανε η ηθοποιός στην προσπάθεια τους να αποκτήσουν ένα μωρό.

Αρχικά είπε: «Το κομμάτι της υιοθεσίας είναι ένα κομμάτι που μου είχε περάσει από το μυαλό στο επίπεδο του ότι κάθε μέρα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και στο τέλος σκέφτεσαι τι μένει. Για εμένα είναι επίτευγμα ζωής να πάρεις ένα πλασματάκι που δεν είχε καλή μοίρα και να του προσφέρεις μια ευκαιρία ζωής. Είμαστε μια χώρα που έχουμε τουρισμό εξωσωματικής, δεν υπάρχει όριο και φίλτρο στις εξωσωματικές, είμαστε η χώρα αποδοχής από όλη την Ευρώπη γιατί δεν έχουμε φρένο. Δεν ξέρω αν είναι το οικονομικό, για εμένα το πιο σοβαρό είναι το θέμα υγείας της γυναίκας. Κάναμε δυο τρεις προσπάθειες, δεν βγήκε και με πολύ χαλαρό τρόπο μπήκε στο μυαλό της Ελισάβετ, όταν το πρότεινε η Ελισάβετ είπα αμέσως “ναι πάμε“, δεν το συζητάμε. Και είναι πολύ πιο κανονικό και πολύ πιο υγιές από το να κάνεις 10 εξωσωματικές. Όλο αυτό ήρθε πολύ χαλαρά και ωραία. Η Ελισάβετ σήκωσε ένα πολύ μεγάλο βάρος μόνη της, όμως θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να κάνουμε».

Σχετικά με τον γιο τους είπε: «Όταν τον συνάντησα πρώτη φορά ήταν στο αεροδρόμιο μαζί με τις μικρές, επειδή είναι απίστευτα κοινωνικός και νούμερο γενικότερα… Νούμερο ο άνθρωπος… Ήρθε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και άρχισε να με επεξεργάζεται, να τραβάει μαλλιά, να μου παίρνει τα γυαλιά… Προσαρμόστηκε πολύ εύκολα από την αρχή. Αυτά τα παιδιά έχουν πολύ έντονο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, μέχρι να σβήσουν και μνήμες. Σοκαρίστηκα όταν ανησυχούσαμε το πρώτο διάστημα που ο μικρός δεν κοιμόταν το βράδυ και μας λέγανε μη ξεχνάτε ότι έχει μια αγωνία μη ξυπνήσει την επόμενη ημέρα και δεν έχει αυτά που είχε εχθές”.

Και συνέχισε λέγοντας:Μου έκανε εντύπωση που την πρώτη φορά που ο Δημήτρης χτύπησε το πόδι του στο τραπέζι, δεν έκλαψε και ο ψυχολόγος μου είπε ότι το κλάμα είναι συνήθως ένα κάλεσμα “προσέξτε με”, μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν θα ενδιαφερόταν, μόλις κατάλαβε ότι κάποιος ενδιαφέρετε μας τάραξε στο κλάμα. Ο γιος μου είναι τρομερός μαμάκιας, είναι κολλημένος πάνω στην Ελισάβετ, εμένα με είπε “μπαμπά” από τις πρώτες ημέρες και με τα κορίτσια είναι υπέροχα, έχουν τέλεια σχέση. Έχουν 14 χρόνια διαφορά, αναζητά περισσότερο τη μεγάλη από τη μικρή που μπορεί να της πάει κόντρα και να τσακωθούν. Πάει πολύ καλά στο σχολείο, έχει απίστευτη ενέργεια, δεν υπάρχει αυτό. Δε σταματά ποτέ. Κάθε βράδυ κάνουμε βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή μου λέει η Ελισάβετ “από τι είναι φτιαγμένος;”. Εχθές για παράδειγμα έκανα βόλτες 1,5 ώρα δεν κοιμήθηκε, άλλη φορά μπορεί να κοιμηθεί αμέσως. Κάποια στιγμή κουράζεσαι αλλά είναι φυσιολογικό αυτό. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει τι δουλειά κάνουμε εγώ και η μητέρα του, μας έχει δει αλλά όχι δεν το έχει συνειδητοποιήσει».

Όσα είπε:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network