Θα κάνεις Πασχαλινό μπουφέ ή επίσημο Πασχαλιάτικο τραπέζι το βράδυ της Ανάστασης ή την Κυριακή του Πάσχα; Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συνταγές κορυφαίων σεφ για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά για το Πάσχα.
Με το Πάσχα να καταφτάνει, έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το γιορτινό τραπέζι. Επιλέγουμε ρουστίκ art de la table, βάφουμε τα αυγά μας και γεμίζουμε το τραπέζι με φρέσκα λουλούδια. Και μετά από αυτά, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο ψητό.
Οι καλύτερες συνταγές των κορυφαίων Ελλήνων σεφ για Πασχαλινό μπουφέ ή Πασχαλιάτικο τραπέζι για ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά
Από το αρνί και τα συνοδευτικά του, μέχρι τα πασχαλινά κουλουράκια και το τσουρέκι, βρήκαμε τις πιο λαχταριστές συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι.Το ψητό αρνί αποτελεί το σήμα κατατεθέν του πασχαλινού τραπεζιού.
Αν πρόκειται μάλιστα να γιορτάσεις το Πάσχα στην εξοχή, γιατί να μην το ζήσεις στο φολκόρ μεγαλείο του;
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος προτείνει μία παραδοσιακή συνταγή που εγγυάται λαχταριστό αποτέλεσμα: Αρνί ψημένο στα κλήματα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει τη δική της εκδοχή για το δημοφιλές αρνάκι, προτείνοντας να το τυλίξεις σε αμπελόφυλλα και να το ψήσεις στη λαδόκολλα.
Επειδή όμως υπάρχει πάντα κάποιος στο τραπέζι που δεν είναι “φίλος” του αρνιού, θα πρέπει να υπάρχει η σχετική πρόβλεψη. Το ρολό με τρία είδη κιμά γεμιστό με αυγά και το κατσικάκι του Λευτέρη Λαζάρου είναι δύο πρότασεις που θα λατρέψουν όλοι.
Κάνε κλικ στις συνταγές εδώ