Soft cookies με γλυκιά κολοκύθα και cheesecake cream filling.
Η θερμοκρασία έπεσε για τα καλά και ήρθε η ώρα μαζί με τον ζεστό καφέ σου να απολαύσεις τα πιο ωραία και λαχταριστά μαλακά μπισκότα γλυκοκολοκύθας με creamy cheesecake filling.
Μία δοκιμή θα σε πείσει!
Συνολικός χρόνος: 1 ώρα και 30 λεπτά
Για περίπου 24 μπισκότα
Υλικά:
Για την ζύμη:
4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ
1 κ.γ. κανέλλα
Λίγο γαρύφαλλο τριμμένο
227 γρ. ανάλατο βούτυρο
Μισό φλ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1¼ κ.γ. baking powder
Μισό κ.γ. ginger τριμμένο
Μισό κ.γ. αλάτι
1 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 μεγάλο αυγό
⅔ φλ. πουρέ γλυκοκολοκύθας (150 γρ.)
Για την γέμιση:
170 γρ. τυρί κρέμα
1 μεγάλος κρόκος αυγού
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ (15γρ. περίπου)
3 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Δείτε την εκτέλεση στο missbloom.gr