Παγωτό πεπόνι με μέλι και γιαούρτι

Το αγαπημένο μας πεπόνι… παγώνει και γίνεται ακόμα πιο νόστιμο!​

Τι θα χρειαστούμε:

  • 500 γρ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
  • 500 γρ, γιαούρτι πλήρες
  • 125 γρ. μέλι θυμαρίσιο

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές να αφρατέψει.

Το είδαμε εδώ

Περισσότερες συνταγές:

Πως θα φτιάξεις παγωτό μπανάνα – φυστικοβούτυρο για τα παιδιά

Πώς θα φτιάξεις υγιεινό παγωτό χωρίς ζάχαρη για τα παιδιά

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network