Το αγαπημένο μας πεπόνι… παγώνει και γίνεται ακόμα πιο νόστιμο!
Τι θα χρειαστούμε:
- 500 γρ. πολτοποιημένη σάρκα πεπονιού
- 500 γρ, γιαούρτι πλήρες
- 125 γρ. μέλι θυμαρίσιο
Εκτέλεση:
Σε μπλέντερ βάζουμε το πεπόνι καθαρισμένο, το γιαούρτι και το μέλι. Τα χτυπάμε να πολτοποιηθούν όλα μαζί, τα βάζουμε σε παγωτομηχανή ή τα παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει το μείγμα και το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές να αφρατέψει.
Το είδαμε εδώ
Περισσότερες συνταγές:
Πως θα φτιάξεις παγωτό μπανάνα – φυστικοβούτυρο για τα παιδιά
Πώς θα φτιάξεις υγιεινό παγωτό χωρίς ζάχαρη για τα παιδιά
Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram