Σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα και μέλι!
Για να φτιάξεις σπιτικά δημητριακά με σοκολάτα, δοκίμασε τη συνταγή που μοιράστηκε με το shape.gr η διατροφολόγος Δέσποινα Μαρσέλου.
Σε ένα μπολ βάλε:
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας,
- 5 κουταλιές της σούπας δημητριακά ρυζιού,
- 1 κουταλιά της σούπας κακάο,
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και
- λίγη κανέλα
Ανακάτεψε, με τα χέρια σου, όλα τα υλικά, μαζί.
Ψήσ’ τα σε λαμαρίνα καλυμμένη με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στους 160°C για περίπου 20 λεπτά κι είναι έτοιμα!
Συντηρούνται φρέσκα για περίπου 2 εβδομάδες σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.
Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram