Φτιαγμένη με υλικά χαμηλών λιπαρών και χωρίς αλεύρι, αυτή η τυρόπιτα βρώμης παραμένει φρέσκια και απολαυστική στο ψυγείο για μέρες, κάνοντάς την την ιδανική επιλογή για ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ειδικά αν βαρέθηκες με τα overnight oats ή θέλεις μια αλμυρή αλλά έτοιμη επιλογή, η συγκεκριμένη πιτούλα από τη διατροφολόγο Ειρήνη Σακέτου (@nutri_saketou), είναι αυτό που χρειάζεσαι. Συνδυάζει τη βρώμη με φέτα, ανθότυρο και γιαούρτι, προσφέροντας μια ελαφριά αλλά χορταστική πρόταση που θα σε ικανοποιήσει και θα σε χορτάσει.
Συνταγή για τυρόπιτα βρώμης
Υλικά για 6 κομμάτια
100γρ. βρώμη
200γρ. φέτα light
100γρ. ανθότυρο
1 κ.γ. baking powder
100γρ. γιαούρτι 2%
2 αυγά
30γρ. ελαιόλαδο
1 κ.σ άνηθο
Πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr